Fauna og Hermines personlighet

27.02.2012 @ 21:18 i Fauna og Hermine 7 kommentarer

Hei ♥ Nå skal jeg skrive litt om Fauna og Hermines personlighet, selv om begge er ørkenrotter er de veldig forskjellige.

Fana er veldig flink til å klatre opp armen når jeg stikker handa ned i buret og sette seg på skulderen min. Det er veldig koslig når hun gjør det. Hennes hobby er å bite i stykker bøkene mine, det er spesielt en Mikke Mus bok hun har satt som favorit :) (Pleier ikke å lese i den Mikke Mus boka så samme kan det være). Fauna er nok litt mere vilter å holde enn Hermine, og vil oftere ut av buret også. Fauna er veldig glad i mat, men hun er ikke overvektig da.

Favoritt mat: Solsikkefrø, havregryn og yogurt (ut i fra det jeg har merket)Hermine er muligens litt roligere enn Fauna og ikke alltid så ivrig til å komme ut av buret. Men hun spiser gjerne noen solsikkefrø avslappen i handen min. Har merket at hun sover litt mer enn Fauna, og at Hermine foretrekker redet (lagd av høy og dopapir) og Fauna pleier å sove inne i fuglehuset. Hermine er lett å fange opp fra gulvet etter at jeg har hatt dem ute på luftetur.

Favoritt mat: Solsikkefrø, salat og yogurt.Og en ting til, begge er veldig flinke til å grave over matskåla si :)Fauna og Hermine

04.02.2012 @ 16:00 i Fauna og Hermine 7 kommentarer

NAVN: Fauna

KJØNN:  jente

FØDT: rundt november oktober 2011

SLEKT: ukjent

RASE: Mongolsk ørkenrotte

 

FARGE: Golden Agouti

PELSFARGE: Gylenbrun, hvit mage og svart haledusk

ØYEFARGE: Svart

NEILFARGE: Svart

 

Anskaffelse: Det begynnte med at jeg fikk to ørkenrotter i slutten av høstferien, det var Flora og Fauna. Rett før jul døde Flora av ukjent grunn.

NAVN: Hermine

KJØNN: jente

FØDT: rundt november desember 2011

SLEKT: ukjent

RASE: Mongolsk ørkenrotte

 

FARGE: Spotted slate

PELSFARGE: Mørke grå med hvite flekker

ØYNEFARGE: svart

NEILFARGE: hvit

 ANSKAFFELSE: Etter at Flora døde måtte vi kjøpe en ny venn til Fauna. Dagen etter dro vi til dyrebutikken, da jeg så Hermine bestemte jeg meg med en gang, og det var henne jeg tokk med hjem.

 ♥ ♥ ♥

hits