Chinchilla sand

06.03.2012 @ 16:47 i Anbefaling 5 kommentarer

Er en stund siden jeg har kommet med en anbefaling så tenkte å komme med det nå :) Jeg bruker chincilla sand til ørkenrottene mine og er veldig fornøyd med den.

Pris: 5,1kg sandkoster 89`kr, og for en litt mindre pakke som jeg tror er rundt 2kg er prisen 49`kr. Men det er også veldig varierende pris fra forskjellige dyrebutikker.

Beskrivelse: Lokket er enkelt og ta av som på en isboks x) Men den lekker ikke sand, og det er også med et lite håndtak så det er mulig å bære den.

Chinchilla sand passer for cinchilla, ørkenrotte, hamster og de fleste andre små gnagere.

Og et lite tips ; gå innom dyrebutikken til sist hvis du har tenkt å kjøpe 5,1kg med sand, for den er veldig tung har jeg erfart .. ;DAnbefaling ferplast sippy vannflaske

21.02.2012 @ 15:19 i Anbefaling 3 kommentarer

Har en ferplas sippy small vannflaske, den er ganske smart siden man kan feste den på gitter og akvarie. Kjøpte den for en stund siden da,  er helt skvist i det ene hjørne : )

Pris: Kostet 89`kr på Gulskogensenteret  Buddy som jeg kjøpte den, men prisen kan være forskjelig på andre dyrebuttikker. Har sett steder hvor den koster 109`kr.

Beskrivelse: Lett å ta opp lokket, å skifte vann. Den kan som sagt brukes på gitter bur og akvarie. Når jeg bruker den på akvariet kan jeg lett dra den ut fra "holderen" til sugekoppene. Det følger med tre sugekopper, delen til å sette fast flasken på gitterbur, og en dings til å skru sammen delene. Åja det er  også med en giga bruksamvisning som jeg ikke skjønnte et plukk av :P


♥♥♥

Anbefaling matskål

06.02.2012 @ 18:22 i Anbefaling 8 kommentarer

Her kommer en anbefaling ♥


Vet.. litt dårlig bilde.

Søøt matskål, jeg er usikker på pris siden det var en julegave. Det er jo en smart ting å kjøpe siden du får to ting på en gang  ♥

Og ja, det Fauna som stikker ut bak der, hvis du lurte på det ;)


Hermine på resturant .
Matskålen er hul inni så det er plass til mye mat.

♥ ♥ ♥

hits